Hummus 🥘
med biff og pinjekjerner
Ingredienser
1 Person
Fremgangsmåte
1. Skyll og gni kikertene 🧆 under vann for å fjerne skallet på dem, og plukk bort så mye som mulig med hendene. Dette gir mykere hummus
2. Legg kikertene 🧆 i en foodprocessor sammen med tahinipastaen 🌱 og salt 🧂. Kjør til blandingen begynner å bli myk.
3. Tilsett isbiter 🧊 og sitronsaft 🍋 mens food processoren kjører, dette hjelper med å gjøre hummusen ekstra glatt og kremet. Kjør til den er silkemyk og sammenhengende. Kjør til den er silkemyk og sammenhengende. Smak til med salt og pepper og sett 🧂 til side.
4. Varm en stor stekepanne på middels høy varme og tilsett smør 🧈. Når smøret er smeltet, tilsett biffbitene 🥩 og stek i cirka 2 minutter uten å røre. Snu bitene, tilsett pinjekjernene 🌰 og stek videre i 1-2 minutter til biffen er gjennomstekt og pinjekjernene er lett ristet.
5. Topp hummusen med biff 🥩 og pinjekjerner 🌰, server gjerne med pita.
Næringsverdier
Næringsstoff | Per 100g |
---|---|
Kalorier | 19682.1 kcal |
Energi | 81955.4 kj |
Protein | 1057.8 g |
Fett | 1046.2 g |
Mettet fett | 253.7 g |
Enumettet fett | 16.4 g |
Flerumettet fett | 15.0 g |
Karbohydrater | 1303.5 g |
Sukkerarter | 56.9 g |
Salt | 58.5 g |
Kostfiber | 424.9 g |
Sukkeralkoholer | 0.0 g |
Stivelse | 1214.8 g |